beats by dre cheap

*Oktobar*


Jesen i prve kiše su počele. Nisam ljubitelj ovog godišnjeg doba zbog tmurnosti i nedostatka sunca ,te mokrih ulica i hladnoće. S druge strane,pak, uživam u vunenim džemperima i toplini sobe dok ulazim rumenih obraza. Vrijeme mi tako brzo prolazi da ne mogu sve da sustignem. Obavezno moram pronaći kakav planer kako bih uspjela na vrijeme sve završiti jer mrzim kašnjenja.
Osjetim tu uspavanost koja se svakog septembra javlja. Uljuljanost i želju za čajem i toplinom. Već par mjeseci nisam uspjela pročitati nikakvu knjigu. Ljeto mi je bilo uistinu prebukirano i bila sam aktivna cijeli dan. Neki dan sam pokušala čitati knjigu online,ali sve se svelo na par stranica i javljanjem boli u leđima. Volim knjigu ušuškati u dekicu skupa samnom i osjetiti kako me san obuzima a odolijevati mu i nestrpljivo čekati novu stranicu.
Volim i suhe kolače i miris cimeta. Jedvo čekam slobodan dan i kuhinju.
Kako god, zasigurno se moram aktivirati i više motivisati kako bih dala maksimum od sebe a ujedno i bolje isplanirala i imala vremena kako za posao,tako i za dobru knjigu ,prijatelje i porodicu.
Što vas motiviše i kako kvalitetno rasporedite vrijeme?

Sanjarenje
http://satkanaodsnova.blogger.ba
03/10/2016 19:27